Je herkent het wel: een fantastische idee voor dat ene project, een goed plan om iets te starten wat al tijden niet goed loopt, goeie mensen om je heen die meer kunnen als ze de kans krijgen. Waar start je? Wie gaat wat doen? Hoe haal je de vooraf gestelde doelen en ook nog binnen de tijd? Hoe zet je het vliegwiel aan en zorg je ervoor dat jouw mensen uitgedaagd worden bij het juiste project?

CityAdvisors is in 2016 door mij opgericht om hiermee te helpen. Te helpen om samen met jou en jouw organisatie een project of complex probleem terug te brengen tot de kern, structuur aan te brengen in de gezamenlijke werkwijze aan te brengen, het proces op te tuigen en met de juiste mensen naar het eindresultaat toe te werken.

Of het nu gaat om het tijdelijk aansturen van een van je teams, procesbegeleiding, het van de grond af opbouwen van een nieuw project of proces, met de ervaring van CityAdvisors in de publieke en commerciële sector kan vaak de juiste hulp geboden worden. Onze expertise in infrastructurele programma’s of data-gedreven projecten op het gebied van Smart Cities, Dynamisch Verkeersmanagement, bouwen van marktplaats voor lokale ondernemers of het opzetten en uitbouwen van eerste drone-lab om drone toepassingen te testen  boven de stad van Nederland, is bewezen.

In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd met deskundigen uit verscheidene disciplines die snel en praktisch via detachering inzetbaar zijn en helpen de doelstellingen van jou en je organisatie te halen. Wil jij een vlot lopend project of een project weer vlot laten lopen, dan start dit met een goede eerste kennismaking, daarvoor kom ik graag met je in contact.