WIE BEN IK + ERVARING

Een twee-traps raket ben ik, al mijn hele leven. Marathons gaan bij de tweede helft altijd harder dan de eerste. Mijn gezin weet dat ik na mijn werk altijd klaar voor ze sta met extra energie. Na het afronden van mijn studie Fysiotherapie (bachelor), wist ik dat er meer in zat en heb ik vervolgens de studie Bedrijfskunde afgerond (master).

Deze basis en instelling zorgen ervoor dat ik elke dag weer de motivatie en energie heb om mensen te helpen: met het structureren van hun zakelijke problemen, met ze te verbinden aan anderen, en samen de opdracht tot een succes te brengen.

In de eerste fase van mijn werkende leven ben ik begonnen als fysiotherapeut, om vervolgens door te groeien als manager in verschillende takken van de telecomsector. Eerst bij BT en daarna bij KPN. Met het juiste team en juiste instelling heb ik dagelijks ondervonden dat je de mooiste prestaties neer kunt zetten.

In de tweede fase heb ik besloten om zelfstandig mijn expertise en ervaringen te gelde te maken. Ik help mijn klanten met het snel in kaart brengen van hun uitdaging, complexiteit terug te brengen tot duidelijke en concrete acties, het overzicht en de voortgang bij te houden en bovenal hun team succesvol te laten zijn. Of het nu gaat om een interim-management opdracht, een nieuw project opzetten of een lopend project vlottrekken, vaak helpt het om met een frisse aanpak aan het werk te gaan en de juiste energie en zuurstof in te brengen.

Mijn kracht zit in het doorzetten, mensen bij elkaar brengen, goed luisteren en zaken met humor relativeren. Een van mijn opdrachtgevers beschreef mij onlangs als “een man met altijd een plan” en daar herken ik mezelf zeker in.  

Pim Stevens

Pim Stevens